logo dementie.nl/forum
platform van Alzheimer Nederland

Afstudeeronderzoek Free2Walk voor vitale mensen met dementie

In dit onderwerp kunnen studenten en anderen die deelnemers zoeken voor een onderzoek hun oproepen plaatsen.

Afstudeeronderzoek Free2Walk voor vitale mensen met dementie

Berichtdoor Afstudeeronderzoek Free2Walk Zuyd Hogeschool, 08 April 2020

Hallo allemaal,

Wij zijn vierdejaars ergotherapiestudenten van Zuyd Hogeschool. Wij zijn bezig met ons afstudeeronderzoek over een track and trace systeem met agendafunctie, genaamd Free2Walk. Het track and trace systeem wordt ontwikkeld door het bedrijf Ivengi en richt zich op vitale (jonge) mensen met dementie die zich nog zelfstandig buitenshuis willen verplaatsen. Het is een ontwikkeling van een innovatie die echt iets kan betekenen in het leven van mensen waarbij bewegingsvrijheid en regie voorop staat!

Wij willen daarom graag in kaart brengen welke wensen, behoefte en eisen gesteld worden aan het track and trace systeem met agenda functie voor vitale (thuiswonende) (jonge) mensen met dementie.

Hierbij zijn we op zoek naar vitale mensen met dementie die zich nog zelfstandig buitenshuis willen verplaatsen en hun mantelzorger die willen deelnemen aan één interview van ongeveer van ongeveer 1 tot 1,5 uur. Uw meningen zijn zeer waardevol om het systeem te ontwikkelen en hopen dat u tijd vrij kan maken voor een interview met ons!

Het interview wordt online uitgevoerd i.v.m. de huidige situatie (COVID-19). U hoeft niet bekend te zijn met dit of andere track and trace systemen. Tijdens het interview wordt er een toelichting gegeven over het systeem, waarbij we graag willen weten wat uw mening, wensen en behoeften zijn voor het systeem. Het interview vindt in de week van 13 en 20 april. Dit plannen we in overleg. Tijdens ons onderzoek houden wij ons aan de AVG-wet.

Alle deelnemers ontvangen een kleine attentie voor hun bijdrage aan het onderzoek. We zouden het heel erg waarderen als u zou willen deelnemen aan het onderzoek!

Indien er nog vragen zijn, u extra vrijblijvende informatie wil of zich wilt aanmelden mag u ons ten alle tijden mailen op het volgende mailadres: afstudeeronderzoek.Free2Walk@zuyd.nl

Als u liever telefonisch contact heeft, mag u uw telefoonnummer doormailen en nemen wij z.s.m. contact met uw op!

Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,
Martijn Buijs, Joyce Martens, Ashley Vijgen en Amber van Heerebeek
Afstudeeronderzoek Free2Walk Zuyd Hogeschool
 
Berichten:
1
Geslacht:
Vrouw