logo dementie.nl/forum
platform van Alzheimer Nederland

Enquête: Ontzorgen van mantelzorgers

In dit onderwerp kunnen studenten en anderen die deelnemers zoeken voor een onderzoek hun oproepen plaatsen.

Enquête: Ontzorgen van mantelzorgers

Berichtdoor JDJ, 29 Oktober 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wilt u ons helpen door deze enqûete in te vullen? Wij hopen met de antwoorden een behulpzame tool te ontwikkelen die mantelzorgers zal ontzorgen.

Alvast bedankt voor uw hulp!

https://www.survio.com/survey/d/V3U0S5G8X7F3Q3A6U
JDJ
 
Berichten:
2

Berichtdoor wia, 29 Oktober 2019

Dag zoals vaker met meer keuze vragen, niet precies je eigen idee kunnen weergeven.
Succes Wia
wia
 
Berichten:
71
Geboortejaar:
1944
Geslacht:
Vrouw
Raakvlak met dementie:
In het verleden betrokken

Berichtdoor Janneke85, 31 Oktober 2019

hoi JDJ,
Gaat het hierbij om een studie-opdracht? Zou je willen vertellen voor welke opleiding dit dan is en wat je precies met de ingevulde vragenlijsten gaat doen?
groeten, Janneke
Janneke85
 
Berichten:
97
Geboortejaar:
1985
Geslacht:
Vrouw
Raakvlak met dementie:
In het verleden betrokken

Berichtdoor JDJ, 01 November 2019

Hi Wia & Janneke,

Bedankt voor jullie berichten!

@Wia Ik snap dat je door de meerkeuze-mogelijkheid geen plaats hebt om eigen idee weer te geven, zoals je noemt. Zou je misschien willen delen wat je precies mist? Ligt het aan het aantal keuzes of staat er bij de keuzemogelijkheden geen passende voor jou? Ik sta open voor je feedback en hoor graag wat er anders zou kunnen.

@Janneke Ik zit in een projectgroep voor de Minor+ Entrepreneurial Economy van de Hogeschool Rotterdam. Wij willen een applicatie ontwikkelen die veel tijd weg zal nemen voor de mantelzorger bij een patiënt met dementie, en tegelijkertijd ook veel hulp kunnen bieden door ook naasten in te schakelen. In de enquête staan vragen die ons inzicht geven in welke functies van belang zijn, en welke eigenlijk bijna geen hulp bieden. Verder worden de ingevulde vragenlijsten niet gedeeld met derden, en word de privacy van invullers gerespecteerd. Aan het eind staat een optie om eventueel gegevens achter te laten, zodat wij later nog contact op kunnen nemen om diepgaand op verschillende onderwerpen in te gaan maar dit staat uiteraard geheel vrij aan de invuller.

Hopelijk hebben jullie nu iets meer inzicht in ons project! We zouden het heel fijn vinden als jullie de enquête in zouden kunnen vullen. Voor verdere vragen of feedback, hoor ik het natuurlijk ook graag.

Groetjes Jessika
JDJ
 
Berichten:
2