logo dementie.nl

Forum Alzheimer Nederland - Registratie

Bedankt dat u wilt deelnemen aan het forum van Alzheimer Nederland. Op dit forum hanteren we enkele beleefheidsregels. Door het registreren op “Forum Alzheimer Nederland”, gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

  1. Een forumaccount is voor persoonlijk gebruik; het plaatsen van oproepen door organisaties wordt niet toegestaan;
  2. Het is niet toegestaan berichten met een commerciële strekking te plaatsen;
  3. Ga respectvol om met de andere forumgebruikers. Laat ze in hun waarde en wees niet onnodig kwetsend of storend tegenover anderen. Ga niet in op kwetsende of storende berichten van anderen, maar rapporteer ze aan de forum moderator (forum@alzheimer-nederland.nl);
  4. Om misbruik door derden te voorkomen wordt het afgeraden persoonlijke (contact) gegevens van uzelf op het forum te posten. Het is verboden persoonlijke (contact) gegevens van anderen op het forum te plaatsen. Hou er rekening mee dat het forum van Alzheimer Nederland volledig openbaar is en dat iedereen uw berichten kan lezen. Bovendien wordt de inhoud van dit forum door zoekmachines als Google geïndexeerd.
  5. U gaat ermee akkoord dat beheerder(s) en vrijwilliger(s) het recht hebben om onderwerpen te verwijderen te wijzigen te verplaatsen of te sluiten wanneer zij dit nodig achten.
  6. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming, kunnen beheerder(s) of phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Alzheimer Nederland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de door bezoekers ingebrachte inhoud op het forum en onderschrijft niet altijd de inhoud van de berichten. Alzheimer Nederland accepteert daarom op geen enkele wijze verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor de teksten op dit forum.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “General Public License” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpBB.com en via de Nederlandstalige website www.phpBBservice.nl.

 
cron