Pagina 1 van 1

Enquête voor mantelzorgers en mensen met dysfagie

BerichtGeplaatst: 28 Maart 2018
door Scriptieonderzoeker
Beste lezer,

Mijn naam is Viviën Augustinus, student aan de opleiding Small Business and Retail Management te 's Hertogenbosch. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie bij Fijnproevers. Fijnproevers is een bedrijf dat hartige eiwit- en energieverrijkte voeding produceert voor mensen met kauw- en slikproblemen (dysfagie). Kauw- en slikproblemen kunnen vele oorzaken hebben zoals een operatie, ouderdom, dementie of door verschillende ziektes. Ongeveer 6% van de totale bevolking en 23% van de ouderen in Nederland hebben kauw- en slikproblemen (dysfagie).

Voor mijn afstudeerscriptie onderzoek ik hoe de doelgroep van Fijnproevers beter bereikt kan worden en wat de wensen en behoeften van deze personen zijn. Daarnaast onderzoek ik wat Fijnproevers kan verbeteren aan de huidige website. Het invullen van de enquête zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend voor het onderzoek gebruikt.

Verzorgd de mantelzorger de voeding voor de patiënt/cliënt, zou u dan de volgende enquête in willen vullen: https://goo.gl/forms/edRFuAaZtktCQ1U52

Verzorgd de patiënt/cliënt de voeding zelf, zou u meneer of mevrouw dan de volgende enquête in willen laten vullen: https://goo.gl/forms/f3SiIdrlJau5Ss4I2

Mocht u openstaan voor een interview en op deze manier verder bij willen dragen aan het onderzoek, dan verneem ik dat graag van u. Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen via 0634445497.

Het zou fijn zijn als u de enquête voor 10 april in wil vullen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Groetjes,
Viviën Augustinus