logo dementie.nl/forum
platform van Alzheimer Nederland

lotgenoten in de buurt van Rotterdam?

Hier kun je initiatieven plaatsen die je graag wilt delen met anderen. Ook kun je hier activiteiten plaatsen of afspreken met anderen

lotgenoten in de buurt van Rotterdam?

Berichtdoor Syl69, 14 Augustus 2016

Hoi ik ben sylvia 48 jaar oud. Momenteel ben ik mantelzorger voor mijn broer. Hij is 49 jaar en heeft ziekte van alzheimer. 2 dagen in de week is hij bij mij. Ik zoek eigelijk mede mantelzorgers die leuke dingen willen ondernemen met elkaar. Ik woon in de buurt van rotterdamdam. Ook ben ik benieuwd naar ervaringen in een zorginstelling. Waar hij ect terecht zou kunnen als het nodig mocht zijn.
Syl69
 
Berichten:
1
Geboortejaar:
1969
Geslacht:
Vrouw
Raakvlak met dementie:
Niet (direct) betrokken

Berichtdoor onderzoeker30 (vrijwilliger), 14 Augustus 2016

Dag Sylvia,

Je kunt ook je 'oproepje' nog eens plaatsten onder het forum "Activiteiten en Initiatieven" onderaan de pagina van het Alzheimer Forum. Omdat je specifiek mensen in de buurt van Rotterdam wilt bereiken maak je zo nog meer kans.
Rob van Alzheimer Nederland kan je vast in contact brengen met lotgenoten, ook weet hij meer over zorginstellingen voor jongeren met dementie.
Je berichtje is naar hem doorgestuurd.

Mooi dat het mogelijk is voor je om 2 dagen per week voor je broer te zorgen, hier lezen wij niet zo vaak over op het forum.
Hoop dat je veel reacties krijgt.
Hartelijke groet.

*Hier nog informatie over instellingen en gespreksgroepen in de regio:

http://www.alzheimer-nederland.nl/hulp- ... entie.aspx
https://dementie.nl/informatie-en-tips/ ... t-dementie
onderzoeker30 (vrijwilliger)
 
Berichten:
1087
Geslacht:
Vrouw

Berichtdoor Rob (Alzheimer Nederland), 16 Augustus 2016

Hoi Sylvia,

Onderzoeker30 geeft al de goede link. Via de link in haar bericht zie je een overzicht van instellingen die zorg bieden aan jonge mensen met dementie. Dit geeft een overzicht per provincie: http://www.alzheimer-nederland.nl/hulp- ... entie.aspx

Verder hoop ik dat je reacties krijgt van andere (jonge) mantelzorgers uit je regio! Denk ook eens aan het bezoeken van een Alzheimer Café in je buurt. Daar komen vaak mantelzorgers. Of benader eens de dagbehandeling in je regio (via het overzicht hierboven).

Succes!
groeten Rob
Rob (Alzheimer Nederland)
Site Admin
 
Berichten:
773
Geboortejaar:
1981
Geslacht:
Man

Berichtdoor astrada, 07 November 2017

Hallo Rob,
Ik zou graag met Sylvia in contact willen komen maar denk niet dat ze nog op de site komt. Is het mogelijk dat jullie haar prive een email kan sturen?

Bij voorbaat dank,
Astrada
astrada
 
Berichten:
11
Geslacht:
Vrouw
Raakvlak met dementie:
Partner heeft dementie