lotgenoten groep/steun van ouder met dementie?

Berichten voor jongeren die een ouder met dementie op jonge leeftijd hebben

Re: lotgenoten groep/steun van ouder met dementie?

Berichtdoor Rob (Alzheimer Nederland) » 13 Augustus 2019

Dag allen,

Binnenkort organiseert radio 3 DJ Frank van der Lende een viewing van zijn vlogs over dementie. Het wordt een speciale bijeenkomst voor jongeren met een ouder met dementie.

De bijeenkomst is vrijdag 20 september van 13:30 tot 16:30 in het Louis Hartlooper complex in Utrecht. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden: https://dementie.nl/nieuws/leuke-dingen ... t-dementie

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan.

Groeten,
Rob
Rob (Alzheimer Nederland)
Site Admin
 
Berichten:
763
Geboortejaar:
1981
Geslacht:
Man

Berichtdoor Amber » 12 September 2019

Beste allemaal,

Mijn vader van 66 is een paar maanden geleden gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer. Hijzelf, maar ook ik, worstel erg met deze diagnose. Ik vind het erg lastig om om te gaan met de onzekerheid die gepaard gaan met deze diagnose. Graag zou ik in contact komen met mensen die hetzelfde meemaken.
@Rob, zou jij mij willen toevoegen aan de besloten groep van lotgenoten met ouders met dementie?

Groet,
Amber
Amber
 
Berichten:
3

Berichtdoor Rob (Alzheimer Nederland) » 13 September 2019

Beste Amber,

Wat goed dat je gelijk al op zoek gaat naar informatie en lotgenoten na dit heftige nieuws. Ik heb je zojuist deze toegang gegeven. Op de homepage van het forum vind je nu ook deze categorie.
Ook kun je alle afzonderlijke leden een privé-bericht sturen. Stel dat je een verhaal tegenkomt van iemand waar je herkenning in vindt. Daarnaast wil ik je wijzen op de bijeenkomst op vrijdag 20 september in Utrecht. Waarbij Frank van der Lende allerlei jongeren uitnodigt. Al ruim 50 jongeren hebben zich aangemeld om daarbij te zijn. Zie in het bericht hierboven een link naar deze bijeenkomst.

Veel sterkte en hartelijk welkom op dit forum!
Groeten Rob
Rob (Alzheimer Nederland)
Site Admin
 
Berichten:
763
Geboortejaar:
1981
Geslacht:
Man

Berichtdoor Amber » 13 September 2019

Ha Rob,

Dank voor het toevoegen!
Ik heb mij van de week al aangemeld voor de screening in het LHC van volgende week. Ben erg benieuwd. En fijn dat zoiets wordt georganiseerd.

Groet,
Amber
Amber
 
Berichten:
3
cron