Welkom!

Hier kun je je jezelf voorstellen aan anderen op het forum

Voorstellen

Berichtdoor Tamaartje » 02 December 2019

Hoi hoi. Ik ben Tamara en mijn vader 79 jaar heeft Alzheimer. Sinds kort is de diagnose gesteld maar eigenlijk is het al jaren aan de gang. Ik ben aanspreekpunt en regel alles omdat mijn moeder het niet kan. Ik ben ondertussen allerlei instanties erbij aan het betrekken en zo snel mogelijk omdat ik dit in mn 1tje niet trekt. En als het wel nodig moet zijn dan zijn we wel al geregistreerd.
Tamaartje
 
Berichten:
1

Berichtdoor Janneke85 » 04 December 2019

hoi Tamara, welkom op het forum en veel sterkte gewenst met je vader. Wat goed dat je alles op tijd aan het regelen bent.
Janneke85
 
Berichten:
17

Berichtdoor Margaret » Gisteren

Leuk dat je je voorstelt Catootje.

Je naam doet me denken aan een liedje dat we vroeger zongen met het kinderkoor waar ik inzat: En ik ben met Catootje naar de botermarkt geweest en ze kon maken wat ze wil... Ken je dat? :)

Ik vind het ook bijzonder dat je helpt bij je schoonmoeder. Een beetje afstand, emotioneel, kan het soms juist ook makkelijker maken. Hoewel ik hier en op social media stoer schrijf over wat je kan doen om te zorgen voor mensen met dementie, vond ik het in de praktijk met m'n vader best moeilijk. Uiteindelijk had iedereen in de familie verschillende rollen. Ik had moeite met het deel dat met lichamelijk verzorgen te maken had, maar had helemaal geen probleem met steeds hetzelfde verhaal aan te horen, dus ik werd mijn vaders uitlaatklep. Misschien kunnen jouw man en zijn broer ook een rol vinden die wel bij ze past?
Margaret
 
Berichten:
42
Geslacht:
Vrouw
cron